Advertisement

Súlyos teljesítménybeli problémákkal rajtolt el PC-n a The Callisto Protocol

2022. december 03.
35.0801
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Striking Distance Studios régóta várt sci-fi horrorja tegnap debütált, viszont számítógépeken súlyos problémákkal rajtolt el a The Callisto Protocol, a játék korántsem abban az állapotban van, mint ahogyan azt elvárhatnánk egy ilyen kaliberű címtől.
 

A The Callisto Protocol talán az év egyi legjobban várt címe, hiszen a kultikus horror, a Dead Space megalkotója, Glen Schofield áll a projekt mögött. Úgy tűnik viszont, hogy az optimalizálással PC-n voltak problémák, a felhasználók visszajelzései alapján számítógépeken szörnyű állapotban debütált a sci-fi program. A képfrissítési ráta elképesztő módon ingadozik, emellett lag, bugok, hibák és hirtelen fagyások is megkeserítik a játékosok életét.

A PC-s verzió állapotát tökéletesen leírja a játék Steames adatlapja, ahol jelenleg a 8709 értékelésből 5145 nem volt elégedett a programmal. Xboxon valamivel jobb a helyzet, a Series S stabilan hozza a 30 FPS-t, habár a Series X teljesítményben alaposan alulmarad a PlayStation 5-el szemben. Bízunk benne, hogy néhány frissítéssel a PC-s verziót hamar kifoltozza a csapat, mert a jelenlegi állapotban közel játszhatatlan a The Callisto Protocol.

5 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 6 napja

MEgint egy rommá hájpolt játék amit megint sikerült elbaszni, nagyon ügyesek. Tiszta Cyberpunk 2077.

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 6 napja

Ez elég gáz.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete

Gratulálok, megint jó sikerült, aprólékos, lelkiismeretes munka.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete

Meglepődik valaki, de tényleg?

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 1 hete

Ez így játszhatatlan.

válasz erre
The Callisto Protocol
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaBotyi profilja