Advertisement

"Semmihez sem fogható" harcok a Mass Effect 3-ban

2011. augusztus 02.
1.9811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Talán senkinek sem lenne ellenére, ha a BioWare nagysikerű franchise-a egy csöppet shooter-orientáltabb lenne: nos, ebben az esetben túláradó örömmel jelenthetem, hogy a széria harmadik része a vállalat saját elmondása szerint is jelentős lépéseket tesz a lövöldözős műfaj felé, s míg ez nincs kárára az RPG-s oldalnak, addig pompásan hangzik.
Advertisement

Hudson, a Mass Effect executive producere szerint eme változás lesz az egyik legfigyelemreméltóbb. Egyik interjújában a következőket mondta:

"Egyebek között a harcok érzete és intenzitása lesz az, ami elsősorban meglepi majd az embereket" - mondta. - "Azt hiszem, már mindent megtettünk annak érdekében, hogy egy lenyűgöző shooter-élményt érjünk el egy olyan játékban, amelyben egyaránt irányíthatsz egy változatos csapatot és látványos erőknek is birtokában lehetsz."

Hudson szerint a dráma is akció egyvelege a "páratlan" játékok szintjére emeli a Mass Effect 3.

"Olyan helyekre is megyünk majd a sztori során, amelyek nagyobbak, sokkolóbbak és érzelimleg is hatásosabak mindennél, amit azelőtt csináltunk" - folytatta. - "Rendkívül bámulatos a gigantikus akciójelenetektől egészen a fennséges személyes pillanatokig, és úgy vélem, a játékosok páratlan, eddig sosem tapasztalt élménynek lesznek részesei."
Advertisement
1 hozzászólás

Braddock

12 éve, 7 hónapja és 25 napja

Én már nagyon kiváncsi vagyok rá!!!!!!

válasz erre
Mass Effect 3
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt