Sárkányokká válhatunk a The Elder Scrolls 5: Skyrim legújabb modjának köszönhetően

2022. július 25.
29.8871
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Feral Dragon Avatar modnak köszönhetően egy régi álmunk válik valóra, végre mi magunk is sárkányokká válhatunk, a játék ikonikus bestiáinak a bőrébe bújhatunk majd a Bethesda nyílt világú akció-szerepjátékában.
 

Mostantól mindenki számára ott a lehetőség, hogy tényleg igazi tűzokádó bestiává váljon. A Feral Dragon Avatar mod különféle választható sárkányfajtákat hoz be a játékba, amelyek eltérő elementáris támadásokkal, különböző tulajdonságokkal és három speciális képeséggel, továbbá más és más előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. A mod emellett egy képességfát is tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a gyűjthető sárkánylelkeket használják fel a szárnyas jószágaik képességeinek a növelésére.

A sárkányforma 10-es szint után érhető el egy "Fel-Dov-Aan" kiáltással, amit egy küldetés teljesítésével tudunk megszerezni. Sárkányformában a kiáltások és a kisebb erők bármilyen kombinációját használhatjuk majd, sárkányunkat azonban nem lehet tárgyakkal vagy varázslatokkal felszerelni, egyedül a kiáltásokkal kapcsolatos képességeket tudjuk majd használni. Amennyiben szeretnétek valódi sárkánylelkekké válni, az alábbi linkre kattintva letölthetitek a KataPUMB csapata által készített modot.
4 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 5 napja

Azért az elég kemény élmény lehet.

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 5 napja

Nagyon megy mindenhol a sárkányok.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 6 napja

Még ennyi idő után is mennyi mod készül hozzá!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 6 napja

Már lesem is! Egyre jobb modok jönnek!

válasz erre
The Elder Scrolls V: Skyrim
6.190 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

fighterlaci profilja