Saját stúdiót alapítottak a Titanfall és az Apex Legends egykori fejlesztői

2023. február 17.
35.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Önálló útra léptek a Titanfall és az Apex Legends egykori dolgozói, új stúdiót alapítottak a Respawn Entertainment és az Electronic Arts csapatából kivált szakemberek, az első játékukon pedig már javában dolgoznak, ami egy teljesen új multiplayer FPS lesz.

Sajnos a régóta készülő Titanfall Legends című lövöldét elkaszálta az EA, viszont nem kell bánkódniuk a Titanfall rajongóinak, a sci-fi shooter korábbi fejlesztői vadiúj stúdiót alapítottak Wildlight Entertainment néven. Chad Greiner, a Respawn Entertainment egyik társalapítója is ott van az alapítók között, emellett számos egykori Apex Legends és Call of Duty fejlesztő is helyet foglal a csapatban, köztük Mohammad Alavi, a Respawn korábbi kreatív igazgatója.

Greiner elmondása alapján már egy ideje egy vadiúj IP-n dolgoznak a srácok, ami a tervek szerint egy "epikus shooter" lesz. Több infót sajnos még nem osztottak meg a projekttel kapcsolatban, a stúdió hivatalos oldalán közzétett infók alapján a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Call of Duty: Advanced Warfare játékokból is csatlakoztak szakemberek a stúdióhoz. Kíváncsian várjuk az első közös projektjüket, egy Titanfall-szerű shooternek tudnánk örülni.

4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Hát akkor várjuk a jó játékokat nagy szeretettel! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Egyáltalán nem vagyok meglepve.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Vátható volt hogy nem fognak a seggükön ülni! mosolygó smiley Kíváncsian várom a játékaikat.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Várható volt hogy meglépik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja