Rögzíthetjük PS5-ön a zaklató hangüzeneteket, hogy jelentsük ezeket a Sony-nak

2020. október 15.
8.0511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A PS5 esetében a Sony egy fokkal magasabbra veszi a zaklatókkal szembeni harcot, ugyanis a felhasználók kezébe ad egy eszközt, amivel szabadon rögzíthetik a felhasználók a hangalapú chaten elhangzó beszélgetéseket, melyeket aztán jelenthetünk is a cégnek.
 

Mivel a PS4-esek és a PS5-ösök is beléphetnek egy party-ba együtt, így akár a toxikus PS4-felhasználók is jelenthetőek lesznek, és fontos kiemelni, hogy a Sony itt nem önszántából, autonóm módon fogja lefülelni a csevegéseinket, hanem csak akkor, ha azt a felhasználók szeretnék.

Ezt azért kell kiemelni, mert az első hírek után sokan felkapták a vizet és félreértelmezték a helyzetet, miszerint a Sony szaglászni fog a felhasználók felől, de ilyenről szó sincs. Akár már most PS4-en is megkaphatjátok a felugró üzenetet, ami ezt taglalja!

3 hozzászólás

muki

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Hátööööö.... Az igen. Nem vagyok benne biztos hogy ez olyan jó ötlet.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Na a sok szitkozódás meg "kinyírlak" között ezt azért nehéz lesz moderálni. Meg felesleges is.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 11 hónapja és 25 napja

Tegnap jól el is rontották ezzel az update-tel a PSN-t, nem tudtunk miatta játszani. Már elvileg jó... Erről a moderálós sz.rságról is kapott mindenki értesítést, ezt az üzenetet el lehet olvasni magyarul, ha a PS4 magyarra van állítva. Amúgy nem sok értelmét látom, mert a partikat lehet meghívásosra állítani vagy bárkit ki lehet dobni, szóval nem értem minek a safeplace már megint. A kamu felhasználók az egyetlenek, amiket moderálni kell, hogy ne küldözgessenek szutykos reklámokat...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljamarco profilja