Risen: Felfedve a hivatalos gépigény

2009. július 30.
4.1621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei évben, egészen pontosan október elején, fellélegezhetnek az eredeti Gothic trilógia fanatikusai, hiszen érkezik a Piranha Bytes új szerepjátéka, méghozzá Risen névvel ellátva.
 

A név viszont úgyszólván semmi ahhoz, ami a projekt mögött van, hiszen hiába próbáljuk tagadni, sokkal inkább ebben látjuk a legújabb Gothic epizódot, mintsem az Arcania: A Gothic Tale-ben. Természetesen utóbbi alkotás is nagyon jó lesz, csak éppen nem rendelkezik olyan hangulattal, mint a sokat emlegetett Gothic trilógia.

Amit eddig láttunk a Risen-ről, az szép volt, jó volt, és nem utolsó sorban hangulatos is. Ennek a kinézetnek úgy hittük, hogy ára is lesz, ám a PC Games szemfüles zsurnalisztái utánaérdeklődtek az illetékeseknél, hogy vajon milyen gép is fog kelleni ennek a nagyszerű szerepjátéknak a futtatásához. Lássuk:

Risen minimum rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows XP
Processzor: 2.0 GHz
Grafikus kártya: Direct X 9.1, Pixel Shader 3.0, 256 MB (GeForce 7900 - ATI 1800)
Memória: 1 GB
HDD: 2.5 GB szabad hely a merevlemezen

Risen ajánlott rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows XP és Windows Vista
Processzor: 3.0 GHz Dual Core
Grafikus kártya: Direct X 9.1, Pixel Shader 3.0, 512 MB (GeForce 8800 - ATI Radeon HD 2900)
Memória: 2 GB
HDD: 2.5 GB szabad hely a merevlemezen

Nos, ez alapján már nyilván mindenki el tudta dönteni, hogy a játék elfut-e számítógépén, de ha esetleg valamelyik paraméterrel gondok lennének se tessék kétségbe esni, hiszen csak októberben érkezik a játék, addig pedig lehet villantani a jó érdemjegyeket az iskolában, vagy esetleg elő-karácsonyt tartani, és beruházni egy új hardverre.
1 hozzászólás

Lac

14 éve, 2 hónapja és 3 napja

Oh.. ez szép Azt hittem, sokkal magasabb lesz. Most már csak abban kell reménykedni, hogy az ezek alapján felállított konfigokon nem csak minimum beállításokkal fog eldöcögni a játék.

válasz erre
Risen
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja