Reagáltak a The Medium fejlesztői a pletykákra, miszerint Silent Hillt fejlesztenek

2021. július 11.
40.5601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Gyakorlatilag nyílt titok, hogy a Bloober Team készíti a következő Silent Hillt, lévén mint azt tudjuk, a Konami két stúdiónak szervezett ki két különböző projektet a franchise-on belül, és állítólag ezek közül az egyik a The Medium mögött álló csapat.
 

Ezt megerősíti a tény, hogy a múltkor partnerségbe lépett velük a Konami, ami gyakorlatilag alátámasztja a híreszteléseket. Most az érintett fejlesztőstúdió reagált ezekre a hangokra, miszerint egyes spekulációk az interneten akár elavultak is lehetnek, vagy éppenséggel hiányos az információ.

Elmondták továbbá, hogy két projekten dolgoznak, melyeknek a kódneve Dum Spiro és Black. Így nyilatkoztak ezekről, és tulajdonképpen nem említik a Silent Hillt, de utalnak a napokban felmerült pletykákra:

A Dum Spiro számos iterációja után arra a következtetésre jutottunk, hogy jelenleg nem tudjuk a témának megfelelően érzékeny és egyidejűleg kereskedelmi szempontból életképes formában átadni. Röviden: a Dum Spiro jelenleg nincs aktív fejlesztés alatt. Hasonlóképpen, a Black eredeti ötletét szintén elvetettük, és bár még mindig fejlesztünk egy játékot ezen a kódnéven, ez most sokkal másabb projekt, mint amit az elmúlt napokban olvashattál az interneten.
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 4 hónapja

Ezzel nem mondtak sokat.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja

Nesze semmi fogd meg jól!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja

Minek ez a ködösítés. Annyira nevetséges.

válasz erre

Gólem

1 éve, 4 hónapja

Ergo nem dolgoznak rajta.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja