Reagált a Unity a fejlesztők elégedetlenségére, módosítják az árazásukat

2023. szeptember 18.
15.2641
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Orgynizer című jótékonysági játék fejlesztői szerint a Unity még mindig telepítési díjjal akarta sújtani őket, erre reagálva a Unity motort szolgáltatók közölték, elnézést kérnek a bejelentés okozta zűrzavarért.

A Unity állítólag azt mondta a fejlesztőknek, hogy a Planned Parenthood szervezet és egy gyermekkórház nem "valódi jótékonysági szervezetek", vagyis jótékonysági címük, az Orgynizer ugyanolyan telepítési díjat fog fizetni, mint a többi Unityvel készült játék. Mindezt annak ellenére, hogy a bevétel nagy részét jótékonysági célokra fordítják, szerintük ez egy "maffiaszerű zsarolás" a Unity részéről.

A karitatív szervezetnek az összes összegyűjtött és már jótékony célra küldött pénzük körülbelül 30 százalékába kerülne a Unity új árpolitikája. Persze nem csak őket érinti, a Cult of the Lambnál már kijelentették, hogy január elsején törik a játékot a fizetési feltételek miatt.

A cég ma bejelentette, meghallgatják és beszélgetnek a közösséggel, az ügyfelekkel és a partnerekkel, és változtatásokat eszközölnek a politikán. Ezt néhány napon belül elárulják, így egyelőre nem világos, hogy teljes irányváltást fogunk-e látni az árazásban, amit sok fejlesztő követel.

3 hozzászólás

Patrik94

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Mondjuk azt nem értem, miért várják el hogy mindig ingyenes legyen a cucc...

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez is valami, legalább figyelnek.

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Biztos hogy nem fognak lemondani a pénzről, maximum máshogy hajtják be ugyanazt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja