Rage: PC-n moddolási és pályaszerkesztési lehetőséggel

2011. május 06.
2.3291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A konzolok - egyelőre - behozhatatlannak látszó hátránya a PC-vel szemben többek között, hogy nem lehet moddolással és különböző rajongók által készített modokkal hosszabb életűvé varázsolni a játékokat.

Így a RAGE is hiába készül majd PC mellett konzolokra, ez a lehetőség csak a számítógépes változatok esetében lesz elérhető. Minderről Tim Willits, az id Software kreatív igazgatója beszélt egy interjú során, aki friss információként közölte, hogy PC-n moddolási és pályaszerkesztési lehetőség is lesz a RAGE-hez.

Arról Tim egyelőre nem beszélt, hogy a játék megjelenése után vagy már a premier pillanatában elérhető lesz-e a pálya- és modifikáció szerkesztő, de állítása szerint szeptemberben az is megjelenik, így egyik lehetőség sem zárható ki. Ez annyit jelent majd a PC-s fanatikusok számára, hogy a RAGE megjelenését követően évekig érkeznek majd a hivatalos tartalmak mellett rajongói kiegészítések, amelyekkel lényegesen megnő az alkotás szavatossága is.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Én soha nem moddoltam, mert nem is értek hozzá, de mások által készült modokat sem rakok a játékaimba. Jobban szeretem úgy, ahogy a fejlesztők megcsinálták. Pedig a GTA-nál pl. nagyon sok mindent be lehetne rakni a játékba. de igazából én nem gondolom, hogy a konzolosoknak ez akkora hátrány lenne, hiszen azt szokták meg, hogy nincs mod.

válasz erre
RAGE
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja