Quantum Break: így működik a játékkal párhuzamosan futó sorozat

2013. december 18.
1.7761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Quantum Break az Xbox One eddigi legmisztikusabb címe, erről kár lenne vitát nyitni, a játékot borító köd azonban ismét tisztult egy kicsit, a Remedy ugyanis újabb érdekességekkel szolgált a rajongók számára.

Bizonyára sokakat foglalkoztat a téma, hogyan is működik a játék eseményeivel párhuzamosan futó élőszereplős sorozat. A játék készítői most ezt is elárulták: a sorozat egyes epizódjai a játék lemezén lesznek, a történet előrehaladtával pedig fokozatosan válnak elérhetővé. A Remedy sokat tanult az Alan Wake fejlesztése során, de számos inspirációt merítettek népszerű sorozatokból is, mint például a Lost.

A Lost kapcsán a Remedy írója, Sam Lake elmondta, hogy minden egyes epizódnak nagyon jól eltalált hármas felépítése van. Minden egyes rész csattanóval zárul, így a nézők valószínűleg a folytatásra is kíváncsiak lesznek. Lake szerint az Alan Wake kapcsán is ezt a fajta epizodikus, csattanós lezárást használták, amelynek köszönhetően hihetetlenül magas volt a végigjátszási arány. Ezen felül az egyes epizódok hosszának is fontos szerepe volt, ezt úgy próbálták beállítani, hogy akiknek nincs annyi idejük, azok is a lehető legjobb élményt kapják.

A Quantum Break tehát keverni fogja a két médiumot, így a játék és a sorozat egy kerek egészet alkot. Egyszerűen úgy lehetne megfogalmazni, hogy a játékos egy fejezet végigjátszása után oldhatja fel a sorozat aktuális részét, azt végignézve pedig a játék folytatását. A történet természetesen szorosan összefonódik, de az érme két ellentétes oldalát fogjuk így megismerni.
Quantum Break az Xbox One eddigi legmisztikusabb címe, erről kár lenne vitát nyitni, a játékot borító köd azonban ismét tisztult egy kicsit, a Remedy ugyanis újabb érdekességekkel szolgált a rajongók számára.'>
3 hozzászólás

fantis6

10 éve, 11 hónapja és 24 napja

ez az a játék amit legszívesebben kipróbálnék az x1 exkluzívok közül

válasz erre

PaulMarloW

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

totyak írta:
Gyakorlatilag élőszereplős átvezető videókról beszélünk, ha jól értem.
Normálisan le van írva hogy lesz egy x perces (valószínűleg 45+) rész s lesz benne olyan amit te fogsz játszani,vicces hogy ennyire át se gondolod a kommentjeidet csak a pontokat vadászod.

válasz erre

totyak

11 éve, 4 hónapja és 26 napja

Gyakorlatilag élőszereplős átvezető videókról beszélünk, ha jól értem.

válasz erre
Quantum Break
6.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja