Project Skies címmel egy új projektet jelentettek be a Blizzard és a BioWare egykori fejlesztői

2023. február 23.
33.7971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az egykori Blizzard-, Riot- és BioWare-veteránokból álló csapat, az Elodie Games leleplezte a legelső projektjét, ami a Project Skies névre hallgat, egy ingyenes, kooperatív fantasy RPG-nek ígérkezik a program, az előregisztráció pedig már el is indult.

Az Elodie Games csapata olyan játékokon dolgozott korábban, mint a League of Legends, a World of Warcraft, a Mass Effect széria és a Dragon Age sorozat, a legújabb játékuk pedig egy ingyenes akció-szerepjáték lesz, ami egy színes fantasy világba kalauzol majd el minket.

A barátokkal való közös kalandozás kerül majd a fókuszba, a Project Skies cross-platform támogatást is kap a megjelenést követően, mobilokon, PC-n és konzolokon is tolhatjuk majd. A fejlesztők állítása szerint egy mély fejlődési rendszer, számos ikonikus karakter, valamint egy gyönyörű, vibráló színekben pompázó fantasy világ vár ránk.

Sajnos a játékkal kapcsolatban a megjelenési dátum még nem ismert, ahogyan azt sem tudjuk még, hogy milyen platformokra fog érkezni a Project Skies. A lenti néhány concept art-ot leszámítva konkrét anyag sincs még a Project Skies-ról, viszont már jelentkezhetünk a játék pre-alpha tesztjére, mindössze egy rövid kérdőívet kell csupán kitöltenünk.

Project Skies címmel egy új projektet jelentettek be a Blizzard és a BioWare egykori fejlesztői - 2. képProject Skies címmel egy új projektet jelentettek be a Blizzard és a BioWare egykori fejlesztői - 3. képProject Skies címmel egy új projektet jelentettek be a Blizzard és a BioWare egykori fejlesztői - 4. kép

Project Skies névre hallgat, egy ingyenes, kooperatív fantasy RPG-nek ígérkezik a program, az előregisztráció pedig már el is indult.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Szép színes. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 12 napja

Kíváncsi leszek erre a házasságra!

válasz erre
Project Skies
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljatotyak profilja