Posztapokaliptikus point and click kalandjáték érkezik áprilisban

2024. március 26.
4.7781
Remulto profilja, adatai
Remulto
Az Act Normal Games fejlesztői bejelentették, hogy április 17-én érkezik a Rauniot című posztapokaliptikus point and click kalandjátékuk PC-re, amelyben a história szerint egy természeti katasztrófa törölte le majdnem teljesen az emberiséget a térképről.

A történet 1975-ben játszódik, amikor is egy - az egész világunkra kiható - katasztrófa megy végbe, amely majdnem teljesen elpusztítja Földünk lakosságát. Nagyon kevés túlélő tud megmaradni ezen zord körülmények között, ahol a víz és a levegő szennyezett és az újszülöttek pedig eleve mutálódott lényekként jönnek a világra, akik vagy amik folyamatosan a még levegőért kapkodó emberek életére törnek.

Aino, a főszereplő, mindent elkövet majd, hogy megélje a holnapot és ebben lehetünk majd a segítségére mindenféle ötletes feladványokat megoldva, figyelve az élete biztonságára. A cselekmény megpróbál majd rámutatni a viszontagságos idők parányi szépségére, amely csakis az emberek összefogása által jöhet létre.

A megjelenési dátum bejelentésével együtt kaptunk egy nagyon hangulatos videós előzetest is, amelyet alább tekinthettek meg.

Nézd nagyban ezt a videót!Rauniot című posztapokaliptikus point and click kalandjátékuk PC-re, amelyben a história szerint egy természeti katasztrófa törölte le majdnem teljesen az emberiséget a térképről.'>
2 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja,

Hangulata baromi jó, kipróbálnám!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 1 napja

Tetszik, erre rá fogok próbálni!

válasz erre
Rauniot
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja