Pletyka: idén nyáron leplezik le a Spider-Man 2-t, 2021-ben meg is jelenik

2020. március 20.
8.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tulajdonképpen borítékolhatjuk a Spider-Man 2 érkezését, hiszen egy ekkora közönségsikernek a folytatása gyakorlatilag kizárt, hogy ne valósuljon meg, viszont most érkezett egy-két pletyka, ami még inkább felkorbácsolta a hype-ot.

Egy Reddit-poszt jött, amit mindig érdemes óvatosan kezelni, hiszen könnyen meglehet, hogy kacsa az egész, de az illető szerint az Insomniac Games még idén nyáron lerántja a leplet a szoftverről, majd 2021 ünnepi szezonjában fog debütálni, természetesen PS5-ön.

A pletyka szerint Manhattan mellett Queens és Brooklyn is játszható pályarész lesz, valamint ismét lesznek szekciók, ahol Miles Morales felett vehetjük át az irányítást, sőt állítólag még szabad barangolásnál is játszhatunk vele. Arról is szól a fáma, hogy masszívan újradolgozzák a hálóhintázás játékmechanikáját, valamint Carnage, Venom és Mysterio egyaránt fel fognak bukkanni.
Spider-Man 2 érkezését, hiszen egy ekkora közönségsikernek a folytatása gyakorlatilag kizárt, hogy ne valósuljon meg, viszont most érkezett egy-két pletyka, ami még inkább felkorbácsolta a hype-ot.'>
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 5 hónapja és 6 napja

Még az előző rész sincs meg. Kicsit vacillálok, hogy kell-e nekem. Sokan mondják, hogy nagyon jó lett és a szuperhős filmek is bejönnek.

válasz erre

muki

4 éve, 5 hónapja és 6 napja

Ez mát tuti ps5-re jön majd.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 5 hónapja és 7 napja

Az lenne a nagy húzás inkább ha az új konzollal együtt jönne! kacsintó smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 5 hónapja és 7 napja

Ez simán reális, feltételezem, a PS5 egyik húzócímének szánják.

válasz erre
Spider-Man
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja