Pioneers of Pagonia címmel érkezik a The Settlers készítőjének következő játéka

2023. február 11.
5.0181
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy új projekten dolgozik a The Settlers alkotója, a Pioneers of Pagonia címmel érkező stratégiai játékban egy kolóniát kell majd felépítenünk egy katasztrófa sújtotta fantasy világban, a birodalomépítős kaland korai verziója még az idén kipróbálható lesz.

Már nem is kell olyan sokat várnunk a The Settlers-reboot debütálására, egy hét múlva érkezik a The Settlers: New Allies. Úgy tűnik, hogy az eredeti, 1993-as The Settlers atyja, Volker Wertich új vizekre evezett, egy új birodalomépítős stratégiai programot jelentett be nemrégiben Pioneers of Pagonia címmel, amin kreatív igazgatóként ügyködik.

A játék sok tekintetben hasonlít a The Settlers-szériára, egy festői szigeten fogjuk a kezdetben aprócska településünket igazgatni. Több mint 40 épülettípus és 70 különféle nyersanyag vár ránk, az építkezés mellett a hadakozás is nagy szerepet kap a Pioneers of Pagonia-ban.

Mitikus lények, vadállatok és banditák fenyegetik majd a telepeseink békés mindennapjait, a harc mellett pedig az ügyesebb játékosok egy több száz épületből álló metropoliszt is felhúzhatnak. A Pioneers of Pagonia a tervek szerint még az idén megjelenik PC-re, hamarosan korai hozzáférésben ki is próbálhatjuk majd a stratégiai játékot.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

muki

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Remélem ugyanolyan lesz mint a nagy előd!

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Csak jöjjön minél hamarabb!

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Settlers 2 alapmű, nagyon az elvárásaim az új játékkal kapcsolatban is!

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

De rohadt jól néz ki!!!!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nagyon kíváncsian várom! Settlers óriási kedvenc!

válasz erre
Pioneers of Pagonia
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja