Advertisement

Októberben jönne a Project Scorpio?

2017. június 08.
4.0141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas teaser trailerekkel lepett meg minket a Microsoft a közelgő E3 alkalmából, amelyek határozottan a Project Scorpio-hoz kapcsolódnak, és első ránézésre az ég adta világon semmit sem mutatnak nekünk.
Advertisement

Hangsúlyozandó, hogy csak első ránézésre, merthogy szemfüles rajongók alaposan átböngészték a két videót, és találtak két dolgot is, amelyek érdekesek lehetnek számunkra, és ezeket kimerevítve közzétették nekünk.

Októberben jönne a Project Scorpio? - 2. kép

Az első képen rögtön egy kis fricskát láthatunk, egy kis odamondogatást a Sony-nak, hiszen a videón látható sátor egyik sarkára a 6>4 matematikai képletet festették fel, ami arra utalhat, hogy a 6 teraflop nagyobb, mint a 4, lévén míg a PS4 Pro a hivatalos adatok szerint 4.12 teraflop értéket képvisel, addig a Project Scoprio állítólag a 6-ot is meghaladja majd.

Októberben jönne a Project Scorpio? - 3. kép

A másik videó, illetve kép egy kicsit érdekesebb, lévén állítólagosan a konzol megjelenési dátumát prezentálja nekünk. A képen egy hatalmas tömeget és egy színpadon láthatunk, a kifutó alsó részére pedig egy kód vagyon írva, mégpedig az X10S101317. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy az X10S a Project Scorpio-ra utalhat, míg a 101317 talán a megjelenési dátumra, ami ebből fakadóan 2017. október 13-a lehet.Advertisement
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Elég elrugaszkodott elképzelések, viszont ügyes volt, aki kiszúrta őket és így kikombinálta az esetleges megjelenési dátumot.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Szegények.... Ezek tényleg azt hiszik (mivel ezzel arcoznak) ,hogy attól, mert erősebb lesz ér majd valamit a ****juk.... Remélem valaki azért megugatja a nyomorultaknak, hogy egy konzolt a top exklúziv címek adnak el és nem az erő.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Erre kíváncsi leszek.
Vajon mivel lesz erősebb.

válasz erre

muki

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Ez teljesen egyértelmű. Az fog jönni.

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt