Okamiden: Tokyo Game Show 2010 trailer

2010. szeptember 17.
2.4161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom brigádja kétség kívül megtette azt, amit megköveteltek a fanatikusok, hiszen bejelentettek négy vadonatúj projektet, és legtöbb alkotásukról nyilvánosságra hoztak friss látnivalókat is.

A cég mókazsákjában azonban akad még néhány be nem mutatott dolog, így például a nem túl sokszor emlegetett Okamiden, ami a Nintendo DS masina egyik új kiválósága szeretne lenni a jövőben. A Hideki Kamiya és a Clover Studios műhelyében készülő játékról pedig a mai napon egy friss látnivaló került nyilvánosságra.

A Tokyo Game Show 2010 örömére megjelent mozgókép teljes valójában mutatja meg nekünk a programot, nincs felesleges szépítés, így halmozhatjuk az in-game felvételek által nyújtott élvezeteket. Az biztos, hogy az Okamiden alig-alig tér le az elődnek tekinthető Okami által kitaposott útról, bár számtalan újdonságot találunk benne - a kinézet még mindig brutális a DS-hez képest -, az alapok megmaradtak a sorozat gyökereinél. Ha szeretnéd mozgás közben megtekinteni a 2011 novemberében érkező Okamident, akkor itt a nagy alkalom, csak kattints a lejátszás gombra az alábbi mozgóképen:

#tv#
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 9 hónapja és 8 napja

Viccesen néz ki a játék, de nekem bejön. Egyébként amit Ds-re fejlesztenek az nem indul el 3DS-en vagy ez nem így működik?

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja