Advertisement

Nem zárható ki egy Nintendo 3DS-re szánt Super Meat Boy megjelenése

2010. november 16.
1.5491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A húsmániás Team Meat csapata néhány héttel ezelőtt leszállította az idei esztendő egyik legeredetibb koncepciójával rendelkező videojátékot a Super Meat Boy név alatt, amely program a klasszikus platformerek sorstalan sorát szerette volna erősíteni, méghozzá sikerrel, hiszen Xbox Live-on kelendő volt a játék, a jövőben - nagyjából a hónap végén - pedig PC-re is megjelenhet majd a Húsfiú kalandja, ami feltehetően hasonló sikereket hoz a kiadó nélkül létező fejlesztőcsapatnak.

A minap azonban felcsillant a remény, hogy egy esetleges harmadik platformra is elkészülhet a Super Meat Boy, ami bármennyire is meglepő, nem a PlayStation 3 lesz, hanem a Nintendo jövő tavasszal érkező csodamasinája, a 3DS.
Advertisement

A Team Meat brigádja ugyanis egy érdekes Twitter bejegyzéssel lepte meg a stúdió fanatikusait, a rövidke csipogásban ugyanis úgy írnak a srácok, hogy már azon gondolkoznak, miképpen tudnák elkészíteni a Super Meat Boy térhatású verzióját a 3DS konzolra. Reméljük a megerőltető gondolkozás után a srácok a tettek mezejére is lépnek. Várjuk a hivatalos bejelentést!
Advertisement
2 hozzászólás

totyak

13 éve, 5 hónapja és 10 napja

Nem is hallottam még a játékról. Mondjuk ezekkel az indy játékokkal általában így vagyok. Mindig csak valamelyik játékokkal foglalkozó oldalról értesülök róluk.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

13 éve, 5 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

Super Meat Boy
4.360 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt