Nem vicc: bejelentették a Bloodborne Kartot!

2022. március 25.
28.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A közkedvelt Bloodborne PlayStation 1-es demake fejlesztője bejelentette legújabb projektjét, a Bloodborne Kartot, melyről bár nagyon keveset árultak el, de a Twitteren b0tster néven ismert Lilith Walther fejlesztő egy trailerrel leplezték le a hírt.

Ebben a Bloodborne vadász egy steampunk stílusú motor felé sétál, ami a híres Akira plakátra utal, mielőtt a képernyőn felvillan a "Bloodborne Kart" felirat. A bejelentésre a Bloodborne hetedik évfordulóján került sor. Walther elmondta, hogy a Bloodborne Kart akkor jelenik meg, "amikor készen lesz" - a Bloodborne demake fejlesztése 13 hónapig tartott.

Az internetet már évek óta furcsán izgatja egy Bloodborne kart játék lehetősége, és ez idő alatt különböző más rajongói projektek is felbukkantak. Ez a legújabb bejelentés azonban a Bloodborne demake sikere és népszerűsége nyomán máris nagyobb teret nyert, mint a legtöbb.

Az itch.io-n ingyenesen letölthető, ami azt jelenti, hogy a Bloodborne Kart valószínűleg egy free-to-play alkotás lesz, bár Walther még nem erősítette meg ezt.

4 hozzászólás

VaPe

2 éve, 2 hónapja és 27 napja

Hát ez tényleg nem vicc, mert annak nagyon durva lenne! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 27 napja

Hát ez nagyon kemény! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 3 hónapja

De miééééért????? röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 3 hónapja

Na neeeeeeee!!!!!! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja