Nem akar több Uncharted-játékot készíteni a Naughty Dog

2017. március 08.
4.0291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár az Uncharted 4: A Thief's End fináléja után nagyon sok rajongó számára egyértelművé vált, azonban Evan Wells, a Naughty Dog egyik elnöke egy interjúban most konkrétan kijelentette, hogy nem szeretnék tovább bővíteni a közkedvelt sorozatot.

Evan a GameInformer munkatársainak egy interjúban beszélt arról, hogy a The Lost Legacy címmel készülő mellékszál után "nem valószínű", hogy a Naughty Dog még egy Uncharted-játékot készít, és bár kiemelte, hogy soha nem szabad semmire sem azt mondani, hogy soha, ellenben itt a The Last of Us Part 2, és egy halom megvalósításra váró ötlet, ami fontosabb a számukra.

Evan hozzátette, hogy ez nem lesz egyszerű, hiszen nagyon imádják a franchise-t, ellenben limitált erőforrásokkal, és nagyon sok jó ötlettel rendelkeznek, így nem szeretnék egyetlen sorozatra korlátozni magukat.
5 hozzászólás

1000feri

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

ők tudják.....

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 1 napja

Biztos, hogy minden új rész csúcs bevételeket termelne és hatalmas siker lenne, de abban meg igazuk van, hogy nem szabad ennyire kimeríteni egy címet. Akár 7-8 év múlva is vissza lehet térni hozzá, nem lesz ez végleg elfelejtve.

válasz erre

Imperator

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

Jó ez így, legalább a sorozat nem válik unalmassá. Persze valószínű hogy lesz még folytatás majd egyszer, manapság mindent folytatnak akár évtizedek után is.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

Ez teljesen érthető, sőt (lehet még nem játszottam a 4. résszel) a címe is azt mondja hogy a vég. Én már akkor lezártnak tekintettem mikor megtudtam a teljes címet.

válasz erre

Tommy

7 éve, 8 hónapja és 2 napja

Nem túl jó hír, de abszolút megértem őket.

válasz erre
Uncharted: The Lost Legacy
10.770 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljarDAVE profilja