Nagyobb frissítést kap nyáron a Fallout 76

2023. április 15.
24.1891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bethesda bejelentette, hogy a Fallout 76 egy nagyszabású frissítést kap, amely két új kriptidet és egy rakás új tartalmat hoz a nyílt világú RPG-be idén nyáron és bemutattak egy kisebb frissítést is, ami néhány nap múlva élesedik.

A Once in a Blue Moon címet viselő új nagy frissítés eseményeket, mellékküldetéseket, jutalmakat és két kriptidet hoz a játékba. Ebben segíthetünk a Blue Ridge karavánnak a lények kiirtásában és a Repeller védelmében, hogy új tárgyakat és jutalmakat szerezzünk. A Blue Devil kriptid rémisztő üvöltésével tölti meg a teret, izzó, kíváncsi szemei visszatükrözik a holdfényt.

Emellett a The Cranberry Glade körül járva egy hatalmas, teknősbéka-szerű lénnyel találkozhatunk majd, amely a földet döngetve próbál ránk ijeszteni. Ami a kisebb frissítést illeti, az néhány szükséges hibajavítást és teljesítményoptimalizálást hoz. A Bethesda április 18-án, magyar idő szerint 16 órakor offline állapotba helyezi a Fallout 76 szervereit, hogy a legújabb frissítést elindítsa.

Fallout 76 egy nagyszabású frissítést kap, amely két új kriptidet és egy rakás új tartalmat hoz a nyílt világú RPG-be idén nyáron és bemutattak egy kisebb frissítést is, ami néhány nap múlva élesedik.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Na akkor fut még egy kört a játék. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Van aki még játssza? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Durva, már 5 éves a game! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Még mindig? meglepett smiley Az kemény azért!

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja