Advertisement

Nagy nap lesz január 19-én a Nintendo 3DS számára

2010. december 22.
1.4621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még a múlt héten történt, hogy a Nintendo európai divíziója bejelentette, valamikor a jövő hónapban egy nagy konferenciát terveznek, méghozzá Amszterdam városában.
Advertisement

Nem sokkal az eset kitudódását követően megindultak a spekulációk, hogy vajon mi lehet a nagy esemény mögött, ám nem kellett sokáig várnunk, hogy a sok-sok pletykát az illetékesek megerősítsék, az amerikai Nintendo egyik szószólója, Rich George ugyanis a Twitteren bejelentette, hogy január 19-én nem csak Európában, a tengerentúlon is lesz egy nagy-nagy összejövetel.

Hogy miért is lesz a felhajtás? A válasz meglepően egyszerű, szeretnék teljes egészében bemutatni a Nintendo 3DS-t, ami azt jelenti, hogy nem csak teljesítményét, magát a hardvert és annak jellemzőit, hanem a termék valóban összes tulajdonságát szeretnék leleplezni, méghozzá olyannyira, hogy egyetlen kérdés sem marad majd bennünk megválaszolatlan. Így tehát ha már a bejelentéstől fogva oda vagyunk a kis masináért, akkor január 19-én tapadjunk a hírcsatornákra, és várjuk a hivatalos információk áramlását. Nagy nap lesz ez a 3DS számára!
Advertisement
1 hozzászólás

totyak

13 éve, 3 hónapja és 25 napja

Persze, szerintem inkább vicces sütiért meg rossz lányokért mennek Amszterdamba

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profilja