Mount and Blade: Warband: Fejlesztők a kiegészítőről

2010. február 11.
3.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive műhelyében formálódott alkotások kivétel nélkül tartalmas darabok, amelyek ugyan nem vehetik fel a versenyt a nagy kiadók agyonreklámozott darabjaival, de aki egyszer rátalál ezekre a gyöngyszemekre, tudja, hogy ezerszer többet érnek, mint bármelyik népszerű sorozat legújabb tagja.

A Mount & Blade éppen így tört utat magának a tavalyi esztendőben, mint egy kissé hiányos megvalósítású, ám tartalmas és az ember figyelmét fenntartó alkotás. Meg is szerették sokan...

Azóta milliónyi modifikáció készült a programhoz, amelyek sikeresen életben tartják a kicsikét, ám egy méltán hiányolt opcióját még mindig nem valósították meg az illetékesek. Természetesen a többjátékos módról van szó, melynek eljövetelét az első, Warband névre hallgató kiegészítőtől várjuk. A többször is elcsúsztatott expanzió március közepén végre megérkezik a fanatikusokhoz, és a Paradox Interactive, hogy újra bedobja a köztudatba a nevet, gyorsan összedobott egy velős kis fejlesztői interjút hozzá, amelynek a gerincét egy Armagan Yavuz interjú (a projekt fő-dizájnere) adja. Azt úriember szájából elhangzó érdekességek mellett természetesen több gameplay jelenetet is megtekinthetünk a néhány perces mozgóképen, így ha éppen erre szomjazunk, abból sem szenvedünk hiányt a videó megtekintése után.

#tv#
nincs még hozzászólás

Mount And Blade
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja