Morbius kiereszti az agyarait az új Marvel's Midnight Suns DLC-ben

2023. március 22.
4.7051
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K és a Marvel Entertainment bejelentette, hogy a The Hunger, a Marvel's Midnight Suns harmadik megjelenés utáni DLC-je, benne Morbius karakterével, már világszerte elérhető PC-n, PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon.

A The Hungerben Morbiusnak csatlakoznia kell a Midnight Sunshoz, hogy felvegye a harcot egy vámpírfenyegetéssel szemben, amely átsöpör New York városán. Ha a vámpír invázió nem lenne elég, Hydra élőhalott DNS-t kezdett beadni a legerősebb katonáinak, hogy egy csapatnyi szuperkatonát hozhasson létre.

Morbius egy olyan szérumot alkotott, amellyel kibírhatja a napsütést, azonban ez rossz kezekben a vámpírokat megállíthatatlanná tenné. A harcot tekintve arra törekszik, hogy vérzést okozzon az ellenfeleinek, majd ezt kihasználva megemelt sebzést tud bevinni.

Egyedi projektje a Laboratory, amely lehetővé teszi, hogy végleges változtatásokat eszközöljünk egy hős másodlagos statisztikáin, azonban ezek mindig kompromisszumokkal járnak. Főhősünk az első történeti missziója, a Weird Science teljesítése után toborozható és a Spidermaaaans küldetés után válik játszhatóvá.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

DLC-ként egy hős és ennyi?

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Elengedtem a játékot.. nekem nagyon nem..

válasz erre
Marvel's Midnight Suns
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profilja