Miyazaki szerint többen fogják végigjátszani az Elden Ringet, mint a többi Souls-címet

2022. január 29.
32.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hidetaka Miyazaki a PlayStation Blogon megjelent új interjúban beszélt az Elden Ring nehézségeiről, miszerint bár a Souls-játékok hírhedtek a magas belépési küszöbükről és a büntető nehézségükről, de Miyazaki reméli, hogy ez a felfogás az Elden Ringgel megváltozik.

Úgy érzi, hogy a megközelítésük ezekkel a játékokkal kapcsolatban az, hogy úgy tervezzék meg őket, hogy a játékost arra ösztönözzék, hogy legyőzze a nehézségeket. Miyazaki azzal folytatja, hogy az Elden Ringben szándékosan nem próbálták csökkenteni a játék nehézségét, de úgy gondolja, hogy ezúttal többen fogják befejezni a sztorit.

Ez a nyitott világú dizájnnak köszönhető, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját tempójukban oldják meg a kihívásokat, valamint a harcok változatos megközelítésének, amely lopakodós elemeket és egy könnyebben elérhető többjátékos élményt is tartalmaz.
Elden Ring nehézségeiről, miszerint bár a Souls-játékok hírhedtek a magas belépési küszöbükről és a büntető nehézségükről, de Miyazaki reméli, hogy ez a felfogás az Elden Ringgel megváltozik.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Jól van akkor. röhögő smiley

válasz erre

muki

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Hát pedig az a Souls játékok védjegye, hogy nehéz. Ha ez most más lesz, lehet nem fog olyan jól teljesíteni a végén... Bár hozzáteszem, nekem ez nem is souls stílusú hanem sima tps.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 26 napja

Nekem mindegy csak jöjjön már! röhögő smiley

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja