Mindössze 7500 forint lesz a Nintendo Switch online szolgáltatásának éves díja?

2017. február 02.
4.3281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Nintendo Switch árát nem sikerült a japánoknak megfelelően alacsony kategóriába belőniük - ami nagy hiba, ellenben már a kezdetektől profittal árulják a gépet -, ugyanakkor a legfrissebb hírek szerint legalább az online szolgáltatás árazásával nem szálltak el.

Noha senki sem tudja még hivatalosan, hogy mennyibe fog kerülni egy évre a PS Plus-hoz és az Xbox Live Gold-hoz hasonló előfizetés a Nintendo Switch-hez, ellenben a Nintendo legutóbbi pénzügyi jelentése alapján a Nikkei egyik munkatársa, név szerint Dr. Serkan Toto kiszámolta, hogy a cég legalább 17 és fél dollárt, maximum pedig 26 és fél dollárt kér majd el ezért.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy átszámítva maximum 7500 forint lenne a Nintendo Switch éves díja az online szolgáltatásra való előfizetés esetén - amivel a multiplayer mód és ingyen játékok várnak a rajongókra -, amely meglepően alacsony a PS Plus 50 dollárjához - nagyjából 14500 forint - és az Xbox Live Gold 60 dollárjához - nagyjából 17400 forint - képest.
6 hozzászólás

totyak

8 éve, 4 napja

És akkor ennek most örülni kellene, miközben eddig nem kértek egy fillért sem a multiért?

válasz erre

1000feri

8 éve, 4 napja

Máshol igen...Nálunk nem biztos szomorú smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 4 napja

WoW, még jó hogy olcsók azokkal a játékokkal amikkel adják majd.

válasz erre

Hentes

8 éve, 4 napja

A 21-22 ezer forintos játékok mellett nem mindegy... röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 4 napja

Ez lesz nálunk 15 ezer is... röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 4 napja

Lehet Store-ban három hónaposat is venni... 6000ft-ért. röhögő smiley Igazából ez 7k arányaiban ugyanolyan ár. PS/XBOX azért több multi lehetőséget tartogat és az ingyenes játékok sem egy hónapra szólnak. Meg elvileg régi játékokat ad a Nintendo (olyan igazán régi, NES/Super NES)... Egyelőre kb csak a Splatoon 2 miatt éri meg előfizetni. röhögő smiley A többi játék only single vagy osztottképernyőn jobban adja.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja