Mindent átalakítanak a Saints Row-ban

2023. május 09.
5.3581
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Saints Row új frissítése nagyjából mindent átdolgoz, egy csomó új funkcióval bővül, a harcok, a küldetések és a többjátékos változtatásaitól kezdve a játék szinte minden részén javítanak, a fejlesztők pedig arra kérik a rajongókat, hogy adjanak még egy esélyt az újraindításnak.

Ez az első a három nagy frissítésből és ma jelent meg, többek között egy új területtel bővíti a térképet, Sunshine Springs kerületével. A terület új tevékenységeket kínál majd, amelyek remélhetőleg jobban bejönnek majd, mint a tavaly augusztusi induláskori kínálat.

A Sunshine Springs frissítés a Saints Row katasztrofális megjelenése után érkezik, a fejlesztő Gearbox arra törekszik, hogy új életet adjon a Saints Row-nak, ahogyan azt néhány rosszul sikerült indulással sikerült a múltban.

A fejlesztők arra kérnek, hogy adjunk még egy esélyt a játéknak, ugyanis "rengeteg dolgot javítottak, némelyiket muszáj kipróbálni, hogy igazán értékelni tudjuk", különösen a harci változásokat. Mostantól "közel nulla" az esélye annak, hogy az ellenségek ki tudják kerülni a közelharci támadásainkat és nehezebben tudnak majd eltalálni, amikor guggolunk.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

VaPe

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ennek ellenére: RIP.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Egy icipicit lemaradtak ezzel...

válasz erre

zender

7 hónapja, 2 hete

Halottnak a csók.

válasz erre

rDAVE

7 hónapja, 2 hete


válasz erre
Saints Row (2022)
18.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja