Minden platformra kiadják az eddig Switch-exkluzív No More Heroes 3-at

2022. április 16.
38.6571
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Travis Touchdown tavaly a Switch-exkluzív No More Heroes 3-mal tért vissza rendesen a rivaldafénybe, de legújabb bombasztikus kalandja hamarosan további platformokra is megérkezik.
 

Az XSEED Games - a No More Heroes-tulajdonos Marvelous leányvállalata - bejelentette, hogy PS5-re, Xbox Series X/S-re, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is kiadja a No More Heroes 3-at. A játék idén ősszel jelenik meg a platformokra, a konkrét megjelenési dátumot még nem árulták el.

Az XSEED szerint a port javított játékmenetet és HD látványvilágot, valamint gyorsabb betöltési időket kínál majd. Az előrendelések "hamarosan" elindulnak.

A No More Heroes Day 1 Edition PlayStationre, Xboxra és PC-re tartalmazni fog egy példányt a játékból, egy 5,3 "x7,3" méretű puhafedeles művészeti könyvet több mint 70 oldalnyi grafikával, egy CD-t a játék OST-jének egy válogatásával, valamint egy 7 "x4" méretű Santa Destroy emlékmotoros rendszámtáblát. Mindez egy egyedi dobozban lesz, amelyet a sorozat művészének, Yusuke Kozakinak új illusztrációja díszít.
4 hozzászólás

Gólem

6 hónapja, 2 napja

Nagyszerű hír, nagyon tolnám!

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 2 napja

Nem vártak túl sokáig az exkluzivitásban...

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 2 napja

Kíváncsian várom. Végre!

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 napja

Szeretnének végre keresni is vele.

válasz erre
No More Heroes 3
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja