Minden idők egyik legjobban értékelt játéka lett a The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2017. március 05.
5.5241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt már a héten megtudtuk, hogy a sajtó részéről elképesztően jó pontszámokat kapott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, azonban időközben kiderült, hogy ezzel majdnem egy rekordot is sikerült megdöntenie a Nintendo Switch legjobban várt kezdőcímének.

Az új Zelda ugyanis minden idők egyik legjobban értékelt videojátéka lett, amely a Metacritic átlaga szerint 98 százalékos értékelésen áll - a rajongók részéről 77 százalék a pontszám -, aminek köszönhetően a kérdéses honlap tanúsága szerint minden idők negyedik legjobb értékeléseket begyűjtött alkotása lett.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild-ot egyébiránt csak a Nintendo64-es The Legend of Zelda: Ocarina of Time, a PlayStation-re megjelent Tony Hawk's Pro Skater 2 és a PS3-as Grand Theft Auto 4 előzi meg a sorban.
elképesztően jó pontszámokat kapott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, azonban időközben kiderült, hogy ezzel majdnem egy rekordot is sikerült megdöntenie a Nintendo Switch legjobban várt kezdőcímének.'>
6 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Inkább a userek értékelése lehet a mérvadó, ott meg jócskán megelőzi pár játék. Persze ott is értékelhetnek olyanok is, akiknek meg sincs a játék, csak brahiból pontoznak. legjobb, ha mindenki maga dönti el, hogy neki kell e. Van már rengeteg bemutató videó, azokból le lehet szűrni a lényeget.

válasz erre

Imperator

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Túlértékelt. röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Metacritic nálam egy személyes mérce átlagolva.
Lehet hogy én 100%-ra értékelek akármit , de ha egy másik meg 0%-ot ad akkor az 50% úgyhogy ez elég megosztó. Ezért nézek minden után amit ki akarok próbálni, ha megfog teszek vele egy próbát és ha nem jön össze akkor így jártam. De hogy ez alapján mondani valamiről hogy jó. Jártam már úgy hogy ami a többségnek tetszett nekem meg közel sem. Vagy fordítva.

válasz erre

marco

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

nefaria írta:
De kipróbálnám már!!! mosolygó smiley Nagyon jó lehet. Lesz teszt marco?
In progress. mosolygó smiley

válasz erre

nefaria

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

De kipróbálnám már!!! mosolygó smiley Nagyon jó lehet. Lesz teszt marco?

válasz erre

marco

7 éve, 8 hónapja és 24 napja

Juhééééj elsőőőő! röhögő smiley

Nehéz vitatkozni azokkal akik közel 100%-ra pontozták, de úgy gondolom, jó adag elfogultság is van a dologban, mert maga a konzol is beszippantja az embert, az első teljes értékű játék pedig már csak ezért is kap nagyon jó értékelést, mert az élményhez sokat hozzátesz az újfajta összhatás, kezelés, stb.

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja