Minden eddiginél tartalmasabbnak ígérkezik a Halo Infinite harmadik szezonja

2023. február 25.
4.9521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy pörgős előzetessel vezette fel a 343 Industries a Halo Infinite harmadik szezonját, ami az eddigi legnagyobb frissítésnek ígérkezik, többek között új arénák, egy vadiúj játékmód, valamint még ütősebb fegyverek és rengeteg kinézet is érkezik az FPS-be.

Habár a Microsoft komoly elbocsátásokba kezdett nemrégiben, ami a videojátékos részleget is érintette, ennek ellenére a Halo Infinite továbbra is kapja az új multiplayeres tartalmakat és frissítéseket. A Halo Infinite harmadik szezonja, a Season 3: Echoes Within március 7-én veszi kezdetét, rengeteg újdonsággal és meglepetéssel készülnek a fejlesztők.

Érkezik egy új sivatagos pálya, az Oasis, emellett két Aréna, a hófödte Cliffhanger és a Chasm is bekerül a frissítéssel. Négy új közösségi térképet is kapunk a szezon során, az Art's Room névre hallgató mapon a karakterek aprócska játékkatonaként küzdenek meg egymással.

Új fegyverek és képességek is jönnek, a Bandit karabély mellett bekerül a Shroud Screen, ami egy áthatolhatatlan buborékot hoz létre. Az új Escalation Slayer játékmódban minden kill után egy új fegyvert kapunk, emellett új kinézetek és outfitek is várhatóak. A Halo Infinite harmadik szezonja március 7-én veszi kezdetét PC-n, Xbox One és Xbox Series X/S konzolokon.

Nézd nagyban ezt a videót!



Halo Infinite harmadik szezonját, ami az eddigi legnagyobb frissítésnek ígérkezik, többek között új arénák, egy vadiúj játékmód, valamint még ütősebb fegyverek és rengeteg kinézet is érkezik az FPS-be.'>
5 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Ez nagyon király lesz.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Kíváncsian várom. A sorozatot épp most kezdtem el nézni.

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nem aprózzák el!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nagyon jól hangzik!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Bakker én még bele sem néztem. meglepett smiley

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaRonalddo profilja