Mina the Hollower címmel mutatták be legújabb játékukat a Shovel Knight alkotói

2022. február 03.
28.6751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb videojátékon ügyködnek a Yacht Club Games fejlesztői, akiket a többség a Shovel Knight kapcsán ismer, és Mina the Hollower című legújabb alkotásukkal sem szeretnének nagyon elszakadni a retro pixelmániás útvonaltól.

Olyannyira nem, hogy az első kedvcsináló alapján a Mina the Hollower nagyon komoly The Legend of Zelda: Link's Awakening hangulatot áraszt magában, és a készítők a Kickstarteren koldulnak hozzá pénzt, de aggodalomra semmi ok, az eredetileg kijelölt 230 000 dollár már régen összejött, így a harcos kisegér 2D-s földalatti kalandja már biztosan elkészülhet.

Az egész végeredmény egyébiránt a korabeli Game Boy Color-hatást idézi felelőttünk, a Zelda mellett pedig a Castlevania és egy sor más japán játék beugrott még, miközben néztük az első kedvcsinálót, aki tehát egy újabb retro gyönyörre vágyik, az biztosan megtalálja itt a számításait. Megjelenés legkorábban 2023 decemberében, egyelőre ismeretlen platformokra, de a PC és a konzolok zöme biztosan nem marad ki a sorból.

Nézd nagyban ezt a videót!Mina the Hollower című legújabb alkotásukkal sem szeretnének nagyon elszakadni a retro pixelmániás útvonaltól.'>
4 hozzászólás

Eltohn

2 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ígéretes ez is!

válasz erre

Eltohn

2 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ígéretes ez is!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 3 hónapja és 4 napja

Nagyon bejövős.

válasz erre

VaPe

2 éve, 3 hónapja és 4 napja

Egyszerűen imádom! röhögő smiley

válasz erre
Mina the Hollower
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profiljaManiac profiljaKisember001 profilja