MIG-29-esek légi harca a hazai WCG-döntőn

2007. július 12.
19.7511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Izzasztó légi harc várható szeptemberben a World Cyber Games hazai döntőjén, ahol a rendezvény főszervezőjének, az IDG Hungary Kft.-nek és a WCG főtámogatójának, a Samsung Electronics Magyar Zrt.-nek köszönhetően igazi MIG?29-es repülőgép-szimulátorokban mérheti össze a légi harcban való jártasságát minden vállalkozó szellemű látogató.

A viadal alapja a Lock On: Modern Air Combat, amely minden idők egyik legélethűbb repülős játéka. A helyszínen a Magyar Honvédség vadászpilótái készen állnak majd arra, hogy megmutassák, mit tud egy igazi profi.

Aki szeptember 2-án eljön a World Cyber Games magyarországi döntőjére, és részt vesz élete legemlékezetesebb légi harcában, a JetFly Mig?29 szimulátorbajnokságban, összesen 100 000 forint értékű díjazásban részesülhet. A nyeremények között található a Flight Simulator X Deluxe Edition játék is. A verseny helyszínéül a Millenáris Park, Jövő Háza szolgál majd, a nevezés pedig díjtalan.

A Flash Point Modding versenyre powered by Computermode továbbra is a modding@pcworld.hu e-mail címen lehet jelentkezni, a http://hu.worldcybergames.com/tunning oldalon pedig minden információ megtalálható a versenyről. A tíz legjobb gépet 2007. szeptember 2-án állítják ki a Jövő Házában a World Cyber Games viadalon. A legkreatívabb tuning PC-k elkészítője a hírnéven kívül a tápegységek Mercedesével, egy Be Quiet Dark Power Pro 600W-vel is gazdagabb lesz.

A WCG versenysorozatát kísérő World Cyber Girls szépségversenyre továbbra is lehet jelentkezni. Egyre több vállalkozó szellemű hölgy tölti fel fotóját a www.worldcybergirls.com weboldalra, ezzel pályázva a szépségverseny díjaira. Összdíjazás: 1 millió forint értékben.

A versenyre minden tizennyolcadik életévét betöltött hölgy jelentkezhet, és feltöltheti az oldalra a legszebbnek ítélt fotóit. Az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kapnak a szeptember 2-án megrendezendő WCG-döntőre a Jövő Házában. Itt a döntőre meghívott sztárzsűri szavazatai alapján választják majd ki a verseny győztesét, aki elnyeri a Miss World Cyber Girl címet.

A World Cyber Girls 2007 célja, hogy megkeressék és bemutassák a hazai cybervilág legszebb leányzóit, akikkel a kibertérben futhatunk össze: fórumokon, chatszobákban, de leginkább a netes játékokban.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja