Microsoft Office 2007: Készül a második sebtapasz

2008. október 27.
2.2751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik a Microsoft nagyon javítgatós kedvében van mostanság.
 

A Windows Vistához ígért javítócsomag, a Windows 7 és még más egyéb apróságaik mellet jut idejük az Office csomag újabb javítására is. Bár az Office 2007 nem tartalmazott égbe kiáltó hibákat, átlag felhasználók ebből szinte észre sem vettek semmit, ha mélyebben belemerültünk viszont, akkor már akadt néhány apróság, ami javításra várt. Ezeket a Microsoft most szeretné pótolni, egy nagyobb hangvételű Service Pack keretein belül.

Gondolom sokaknak gondot okozott az átállás a jól bevett régi Office-ról az új verzióra. Azonban ezt a forradalmi lépést is meg kellett tennie a Microsoftnak és utólag visszanézve, nem is sült el rosszul a dolog. Azt az említett néhány apró bakit leszámítva, aminek nagy részét egyszer már javították, azonban most a másik részét is megpróbálják.

A 2009 elejére beígért Service Pack 2 előreláthatólag a sok apróság mellett ODF, XPS és PDF támogatással fog napvilágra kerülni, amik fontosak lehetnek, ha ilyen formátumokat szeretnénk kezelni a közeljövőben ezzel a programmal. A javítócsomag teljes tartalma egyenlőre még nem ismert, de valószínű megjelenés előtt még kapunk róla bővebb információt...
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMikee profiljaGargameth profilja