Megtekinthető a Like a Dragon: Infinite Wealth nyitójelenete

2024. január 23.
4.8241
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega bemutatta a Like a Dragon: Infinite Wealth nyitójelenetét, amivel ismét alaposan kitett magáért a Ryu Ga Gotoku Studio, hiszen minden tekintetben nagyszerű, tömény és egyben hangulatos kis filmecske készült a játékhoz.

A nyitójelenet célja ugyanis, hogy tökéletesen bevezessen minket az alkotás világába, legyen szó akár a történetről, akár arról a különleges alvilági hangulatról, ami az egész játékot átszövi és kellemes emlékeket ébreszt bennünk a Yakuza-sorozat kapcsán, de inkább nézzétek meg ti magatok, hogy miről van szó, hiszen az alábbiakban erre is lehetőséget nyújtunk.

Természetesen ugyanezt a filmecskét láthatjátok majd a játék első betöltését követően is, amire már nem kell sokat várnotok, hiszen a Like a Dragon: Infinite Wealth január 26-án érkezik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Nézd nagyban ezt a videót!Like a Dragon: Infinite Wealth nyitójelenetét, amivel ismét alaposan kitett magáért a Ryu Ga Gotoku Studio, hiszen minden tekintetben nagyszerű, tömény és egyben hangulatos kis filmecske készült a játékhoz.'>
1 hozzászólás

Moby Dick

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Elég jó lett.

válasz erre
Like a Dragon: Infinite Wealth
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja