Megtekinthető a Ghost of Tsushima utolsó kedvcsinálója

2020. július 14.
2.0041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most már semmi sem állhat a Ghost of Tsushima megjelenésének útjába, a Sucker Punch ugyanis még ezen a héten szeretné a boltok polcaira küldeni az utolsó nagy PS4-exkluzívot, amihez menetrendszerűen megkaptuk az utolsó kedvcsinálót.

A mindössze egyetlen perces felvétel természetesen már nem kíván senkit sem győzködni, csak egy rendkívül derekas összefoglalója lett az alkotásnak, melyben kapunk ízelítőt a történetből, valamint a küzdelmekből egyaránt.

Persze csak többek között, hiszen egy percbe azért elég sok dolgot bele lehet sűríteni. A Ghost of Tsushima várhatóan július 17-én kerül fel a boltok polcaira, méghozzá kizárólag PS4-re, itthon magyar felirattal. Ha előrendelnéd, a Play 24/7 kínálatából még megteheted!

Nézd nagyban ezt a videót!Ghost of Tsushima megjelenésének útjába, a Sucker Punch ugyanis még ezen a héten szeretné a boltok polcaira küldeni az utolsó nagy PS4-exkluzívot, amihez menetrendszerűen megkaptuk az utolsó kedvcsinálót.'>
4 hozzászólás

Direktor

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Nem rendeltem elő egyelőre. Megvárom a tesztet, félek hogy nagy csalódás lesz ez.

válasz erre

Tommy

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Méginkább várós mint eddig. mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Kár, hogy az előzeteseket nem japán nyelven tolják... Bár már mindegy, több nem lesz. Japán hang+magyar felirat! röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 4 hónapja és 6 napja

Érdekes hogy erre nem vagyok annyira rá kattanva.

válasz erre
Ghost of Tsushima
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja