Megoszthatjuk alkotásainkat a világgal a LEGO 2K Driveban

2023. július 27.
17.0921
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K és a LEGO Group bejelentette a Creators Hub indulását a Lego 2K Driveban, egy ingyenes frissítés részeként már mindenkinek elérhető, az új funkcióval megoszthatjuk csodálatos jármű terveinket a világgal, továbbá mi magunk is kereshetünk.

Amikor először belépünk a Creators Hub menübe, akkor a Depotban leszel, leszünk, ahol a legfelkapottabb járműveket láthatjuk, így a legjobbra értékelt és legtöbbször letöltött alkotásokat vehetjük szemügyre legelőször a Lego 2K Drive közösségétől.

Természetesen ahhoz, hogy a Creators Hubot használhassuk, szükségünk lesz internet hozzáférésre és egy 2K fiókra, ezután elkezdhetjük feltölteni járműveinket és keresgélhetünk is. A Browse fül alatt többféle szűrővel kereshetünk, például utcai, Off-Road, vagy vízi járművek között, valamint megtaláljuk az előzőleg letöltött, vagy kedvelt járműveket is.

Ha rátalálunk egy csodagépre, akkor nagyon egyszerűen használhatjuk: csak egyszerűen rá kell nyomni a Downloadra, utána meg kell erősíteni a hozzáadást. Minden gép átesik egy moderációs folyamaton a megosztás előtt és minden játékos 30 járművet tölthet fel.
Lego 2K Driveban, egy ingyenes frissítés részeként már mindenkinek elérhető, az új funkcióval megoszthatjuk csodálatos jármű terveinket a világgal, továbbá mi magunk is kereshetünk.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Cuki.

válasz erre
Lego 2K Drive
22.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profilja