Megjelent a Hideo Kojima: Connecting Worlds dokumentumfilm a Death Stranding fejlesztéséről

2024. február 27.
13.0801
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még a tavalyi évben került bejelentésre, hogy Hideo Kojima dokumentumfilmes formában dolgozná fel a Death Stranding elkészítésének rögös útját, aminek az eredménye máris kézzel foghatóvá vált, lévén a kérdéses mű felkerült a Disney+ kínálatába.

Mielőtt azonban bárki rohanna a kérdéses platform irányába, sajnos van egy kis fekete leves is, hiszen a Hideo Kojima: Connecting Worlds címre keresztelt dokumentumfilm egyelőre csak súlyos régiókorlátokkal érhető el, így Magyarországon sem nézhető meg hivatalosan - még ha ez 2024-ben aligha lehet akadály egy igazi rajongónak.

A dokumentumfilm egyébiránt elmeséli a teljes kreatív folyamatot, ami a Death Stranding elkészítéséig vezetett, sőt a stúdió összeállásáról, magáról a fejlesztési munkáról is mindent elmesél, így érdemes lehet megtekinteni minden rajongónak.

Death Stranding elkészítésének rögös útját, aminek az eredménye máris kézzel foghatóvá vált, lévén a kérdéses mű felkerült a Disney+ kínálatába.'>
4 hozzászólás

zender

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nyilván az nem jön hozzánk amit VÁROK ******'>*******. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Már ezeknél is régiózár van? röhögő smiley Baszki, pedig érdekelne.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Remélem mihamarabb lesz nálunk is!

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ahogy a Disney most gyakolratilag semmit nem szinkronizál, gondolom ezt sem. szomorú smiley Mindegy, rá fogok nézni mert amúgy érdekel a Mester.

válasz erre
Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja