Megjelent a Civilization VI vezetői bővítményének második része

2022. december 16.
43.0851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Megjelent a második Civilization VI Leader Pass DLC-csomag, amely három új nemzeti vezetővel bővült a 4X játékában egyedülálló új képességekkel, ők a japán Tokugawa, a perzsa Nader Shah és az Oszmán Birodalom Szulejmánja.

A történelmileg zseniális stratégaként és katonai vezetőként ismert Tokugawa alapképessége büntetést ad a nemzetközi kereskedelemnek, de bónuszokat ad a belföldi kereskedelmi útvonalaknak.

Nader Shah rabszolgaként kezdte életét, de végül a világ leggazdagabb embere lett, nem is beszélve az ünnepelt katonai parancsnoki státuszról. Egyedülálló képessége +5 harci erőt biztosít, miközben megtámadja a teljes életerővel rendelkező egységeket, ami jól kombinálható a harc kezdetén halhatatlan egységeivel.

Az Oszmán Birodalom Nagy Szulejmánja katonai reformátor, költő és a művészetek mecénása volt. Képessége +15 százalékot biztosít a tudománynak és a kultúrának az aranykorban. Ezt kiegészítve, +4 harci erőt ad azoknak az egységeknek, amelyek olyan ellenfelekkel harcolnak, amelyek civiljei szintén nem aranykorban élnek.

A Leader Pass összesen 18 új vezetővel egészíti ki a Civilization VI-t a 2023 márciusáig tervezett időszakos DLC-csomagok révén.

Civilization VI Leader Pass DLC-csomag, amely három új nemzeti vezetővel bővült a 4X játékában egyedülálló új képességekkel, ők a japán Tokugawa, a perzsa Nader Shah és az Oszmán Birodalom Szulejmánja.'>
2 hozzászólás

muki

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Annyira baromi jüól néz ki ez a játék, imádom. Nagyon kár hogy már nincs meg. szomorú smiley Lehet újra megveszem. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Legjobbkor, mától vagyok szabin. mosolygó smiley

válasz erre
Civilization VI
21.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja