Megerősítették, már készül PC-re a Final Fantasy XVI és a DLC-k

2023. szeptember 03.
21.5951
Botyi profilja, adatai
Botyi
Nehéz elhinni, hogy már két hónap telt el a Final Fantasy XVI megjelenése óta, a cím producere, Naoki Yoshida egy mai videóban megerősítette, hogy a most megjelent ingyenes tartalomfrissítés mellett két fizetős DLC-bővítményt és egy PC-s kiadást is kap a játék.

Yoshi-P elmondta, egy ingyenes tartalmi frissítést adtak ki a játékhoz, amely néhány új ruhát és a fegyverek skinekkel való testreszabásának lehetőségét tartalmazza. Beszélt arról is, a csapat két fizetős DLC fejlesztésébe kezdett, amit a rajongók a játék megjelenése óta kérnek, ezekhez nem jelentett be megjelenési dátumot.

Yoshida azt is közölte, hogy a játék PC-s verziójának fejlesztése is elkezdődött és hogy erről, valamint a fizetős DLC-ről még az év vége előtt több információt árulnak el. A PC-s verzióra sem adtak meg megjelenést, de valószínűnek tűnik, hogy előbb fog megjelenni, mint bármelyik fizetős DLC csomag.

Final Fantasy XVI megjelenése óta, a cím producere, Naoki Yoshida egy mai videóban megerősítette, hogy a most megjelent ingyenes tartalomfrissítés mellett két fizetős DLC-bővítményt és egy PC-s kiadást is kap a játék.'>
2 hozzászólás

Patrik94

6 hónapja, 4 napja

Elkezdődött? meglepett smiley De hát konkrétan PC-n fejlesztenek (a konzolok csak tesztre vannak fejlesztési szakaszban), szóval ott van minden kód, pikkpakk portolni lehet.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 5 napja

Hát akkor a prpducer még morcosabb lesz. röhögő smiley

https://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/a-final-fantasy-xvi-producere-annak-orulne-ha-csak-egy-platform-lenne-a-jatekiparban

válasz erre
Final Fantasy XVI
26.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaKisember001 profilja