Megerősítette a Bethesda, hogy a Starfield főhőse nem fog beszélni

2022. június 14.
33.3851
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Nemrég láttunk több mint negyed óra gameplayt a jövő év egyik nagy várományosából, a Starfieldből, de a rengeteg mechanikából éppen csak bepillantásokat kaptunk, most a Bethesda egy plusz infót szellőztetett meg.

Az előző nagy egyjátékos élményük volt a Fallout 4, amiben sokan kifogásolták az RPG elemek minőségét, sokan azzal indokolták hogy gyengébb volt szerepjátékként a program, hogy a karakter szinkront kapott, ezáltal korlátozottabbak voltak a lehetőségek. Most azt erősítette meg a cég, a Starfield főhőse a klasszikus Bethesda címekhez hasonlóan ismét néma lesz. A tényt maguk erősítették meg Twitteren, hogy a Skyrimhez, az Oblivionhoz, és a Fallout 3-hoz hasonlóan itt sem fog megszólalni a karakterünk.

Az előzetesből az is kiderül, hogy nem csak ehhez tértek vissza, de a párbeszédek is erősen az utóbbi két címre hajaznak. Meglátjuk ez hogy fog elsülni, szövegből azonban így sem lesz hiány, ugyanis még tavaly erősítte meg Todd Howard, hogy több mint százhatvanezer(!) sornyi dialógus lesz a programban, szóval szájtépésből nem lesz hiány. Mint ahogy tartalomból sem, ugyanis több mint ezer bolygót látogathatunk meg a jövő év első felében megjelenő programban. Mi már nem győzzük várni, hogy felfedezhessük!

4 hozzászólás

fighterlaci

6 hónapja, 6 napja

Milyen tudnak emberek kattogni..

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 6 napja

Hát ha valami akkor egy játékban ez pont nem érdekel.

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 6 napja

Hát engem pedig az zavar ha kussol.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 6 napja

Tényleg van akit zavar hogy beszél a főhős?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljakarolyk3 profiljamarco profilja