Megérkezett a Civilization V bemutatkozó trailere

2010. február 26.
2.1951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A körökre osztott stratégiák egyik kiskirálya az idei esztendőben visszatér, derült ki mindez a múlt hét végén, amikor a semmiből előkerült a nagy bejelentés, miszerint a Firaxis Games, a 2K brigádjának felügyelésével, kizárólag PC-re elkészíti a népszerű sorozat legújabb darabját.

A bejelentésből már megtudhattuk azokat az alapokat, amikre a későbbiekben építkezni tudunk, ám sajnos túl sok konkrétum nem hangzott el a már most nagyon sokak által várt programról, és látnivalóként is csak három állókép szolgált. Akkor!

Ma ugyanis ünnepnap van, egy héttel a hivatalos leleplezést követően befutott a Civilization V bemutatkozó teaser trailere, amelyben sajnos gameplay felvételeket nem tekinthetünk meg, de egy kerek egész CGI filmecskét igen, amely a játék tematikáját, kampányának nagyobb momentumait kívánja prezentálni előttünk, a piramisoktól kezdve a vikingekig. Kiindulópontnak abszolút tökéletes lehet a kis trailer, a játékról pedig érdemes tudni, hogy egy vadonatúj grafikus motort kap, amelynek hála nem csak szebb látvány fogad minket a betöltése után, hanem minden monumentálisabb lesz, így például a harcok is, melyek a diplomáciai rendszerrel együtt lényegesen megújultak a korábban megszokottaktól. Bővebbet a bejelentéskor íródott hírünkben találhatsz a Civilization V-ről, mielőtt azonban odakattannál, semmi esetre se mulaszd el a játék bemutatkozó trailerét, amelyet itt és most megtekinthetsz:

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 20 napja

királykacsintó smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja