Megérkezett az első fotó a Gran Turismo-film forgatásáról

2022. november 14.
28.0491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Kezdetét vette a népszerű versenyszimulátor, a Gran Turismo moziadaptációjának a forgatása, az első forgatási fotót már közzé is tették a készítők Twitteren a filmről, ami egy Gran Turismo-játékosból lett pilóta valós történetét dolgozza majd fel.

A Gran Turismo moziadaptációjával kapcsolatban folyamatosan érkeznek az újabb infók, még szeptemberen tudtuk meg, hogy Orlando Bloom is becsatlakozott a projektbe a Stranger Thingsből ismertté David Harbour vált mellé, a főszereplőt pedig Archie Madekwe (Fehér éjszakák) játssza majd. A projekt a tervek szerint halad, Twitteren közzétették a készítők az első fotót a Gran Turismo-filmről, hivatalosan is elrajtolt a forgatás.

A moziadaptáció egy valós történetre, Jann Mardenborough sztorijára koncentrál majd, aki tinédzser Gran Turismo-játékosként megnyerte a versenyszimulátor bajnokságát, majd a későbbiekben profi autóversenyzővé vált. A Gran Turismo filmet a District 9 és a Chappie mozik rendezője, Neill Blomkamp dirigálja, a tervek szerint 2023. augusztus 11-én kerül majd a mozikba az adaptáció.

2 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 17 napja

Hihetetlenül informatív fotó. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 17 napja

Legalább elkezdték, ez is valami.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja