Még jövő április előtt kijön a Devil May Cry 5

2018. június 16.
4.8351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Devil May Cry 5 még azoknak is felkeltette az érdeklődését, akik a számozás nélküli rebootnak szánt epizódot nem kifejezettén szerették, hisz nem csak Nero tér vissza, de a már jól ismert Dante is, és most még közelebb kerültünk ahhoz, hogy mikor is irthatjuk velük majd a démonhordákat.

Derült égből villámcsapásként érkezett a Capcom nevével fémjelzett Devil May Cry 5 leleplezése a Microsoft E3 konferenciáján, amiről eddig csak annyit tudtunk, hogy jövő tavasszal jön, most a Capcom leszűkítette a kört, ugyanis kiderült, hogy még 2019 áprilisa előtt érkezhet a játék. Bár egy pontos megjelenési dátummal sokkal boldogabbak lennénk, egyelőre örüljünk annak, hogy még április előtt kézhez kaphatjuk a Capcom új őrületét.

Nyilván sok idő van még a megjelenésig, így akár még bármi megtörténhet - akár tolnak rajta, akár előrébb hozzák -, egyelőre elégedjünk meg azzal, hogy tavasz elejére lőtték be a dátumot, és reménykedjünk, hogy a Capcom a lehető legjobb minőségben fogja a Devil May Cry 5-öt prezentálni a játékosok számára.
Devil May Cry 5 még azoknak is felkeltette az érdeklődését, akik a számozás nélküli rebootnak szánt epizódot nem kifejezettén szerették, hisz nem csak Nero tér vissza, de a már jól ismert Dante is, és most még közelebb kerültünk ahhoz, hogy mikor is irthatjuk velük majd a démonhordákat.'>
4 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Marha messze van az még! röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Elég sokáig sikerült titokban tartaniuk! meglepett smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nem fog az előrendelési listámon szerepelni, akármikor is érkezik. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Mindegy mikor jün, amíg ilyen nyomorult főhős van benne.

válasz erre
Devil May Cry 5
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja