Még egy kis Ace Combat 7 gameplay felvétel érkezett a gamescom-ról

2017. augusztus 24.
3.9391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár kaptunk már az idei gamescom expóról Ace Combat 7: Skies Unknown gameplay-t, azonban a Bandai Namco úgy döntött, hogy van még mit mutatniuk, ezáltal kaptunk egy újabb elképesztően látványos felvételt, ami valóban szájtátósra sikeredett.

Az ugyanis egy dolog, hogy a demóban egy Eurofighter Typhoon pilótafülkéjéből követhetjük az eseményeket, de Kazutoki Koni producer kommentárjával kapjuk meg az egészet, a hab a tortán pedig határozottan az, hogy a küldetést hatalmas viharban kell végrehajtanunk, ami valami egészen elképesztő látványt és hatásokat generál.

A koromfekete felhők, a rossz látási körülmények, a lecsapó villámok, vagy a szélvédőt egy pillanat alatt elárasztó esőcseppek ugyanis szó szerint arra késztettek minket, hogy egymás után kétszer is lepörgessünk néhány pillanatot. Nézd meg te is íziben:

Nézd nagyban ezt a videót!Ace Combat 7: Skies Unknown gameplay-t, azonban a Bandai Namco úgy döntött, hogy van még mit mutatniuk, ezáltal kaptunk egy újabb elképesztően látványos felvételt, ami valóban szájtátósra sikeredett.'>
2 hozzászólás

muki

7 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nagyon bejön pedig nem hittem volna hogy tetszeni fog valaha is repülős játék.

válasz erre

szattila

7 éve, 3 hónapja és 23 napja

Várós! Remélem nem baltázzák el.

válasz erre
Ace Combat 7: Skies Unknown
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profilja