Még be sincs jelentve, de a pletykák szerint a Metal Gear Solid 3 remake több platformon is landol

2023. május 22.
22.2071
Botyi profilja, adatai
Botyi
A közelmúltban felröppent iparági pletykák ellenére, egy friss értesülés szerint a Metal Gear Solid 3: Snake Eater állítólagos remakeje nem lesz PlayStation-exkluzív, vagyis több platformon is megjelenik majd, állítólag PC-n és Xbox Series X/S-en.

A Konami és a Sony közötti exkluzivitási megállapodásokról szóló hírek már évek óta keringenek, a legutóbbi ilyen állítás május elején bukkant fel, amely szerint a Metal Gear Solid 3 remake nem csak, hogy tényleg megjelenik, hanem PlayStation-exkluzív lesz.

Az Insider Gaming információi szerint ez nem így van, meg nem nevezett forrásokra azt állítják, a cím PC-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik majd. A játék PC-s verzióját ugyanezen hírek szerint állítólag a Steamre szánják, bár nem tudni, hogy ezek az állítások igazak-e.

Mindenesetre a mögöttük álló források jól informáltak, legutóbb az Armored Core 6: Fires of Rubicon megjelenési dátumát jósolták meg helyesen. A legtöbb iparági bennfentes egyetért abban, hogy a Metal Gear Solid 3 remake-et a következő PlayStation Showcase-en mutathatják be, magyar idő szerint szerdán este 10 órától kezdődőden.
3 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát mondjuk ez így is a normális.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Annak azért sokan örülnénk.

válasz erre

Moby Dick

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Több platform több pénz.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja