Már konzolokon is elérhető a Pathfinder: Wrath of the Righteous

2022. szeptember 30.
5.0431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Jó hírekkel tudunk szolgálni a Pathfinder sorozat konzolos rajongói számára, a fantasy RPG-széria legújabb része, a Pathfinder: Wrath of The Righteous PC után Xbox, PlayStation és Nintendo Switch konzolokon is elérhető.

A Pathfinder: Wrath of The Righteous a hasonló nevű asztali táblajátékon alapul, a sztori folyamán a démonok által megszállt Sarkoris birodalmat kell majd felszabadítanunk a gonosz démonlordoktól, Deskaritól és Baphomettől. A kritikusok által is elismert szerepjáték még 2021-ben debütált PC-n, végre konzolokon is elérhető a legújabb Pathfinderes kaland.

A konzolos verzió rengeteg jósággal érkezett, bekerült a fotómód, kontrollertámogatást, továbbfejlesztett karakter-testreszabást, inventory javítást és finomított felhasználó felületet is kapott a program. Új tartalmak is bekerültek a játékba, vadiúj questeket, küldetéseket és kibővített epilógust teljesíthetünk majd.

További jó hír, hogy az alapjáték összes ingyenes kiegészítője megtalálható az Enhanced Edition-ban, amire a PC-s játékosok is ingyen frissíthetnek, a Season Pass pedig elérhető PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon. Sajnos a Nintendo Switches kiegészítőkre még egy kicsit várni kell.

Nézd nagyban ezt a videót!



Pathfinder: Wrath of The Righteous PC után Xbox, PlayStation és Nintendo Switch konzolokon is elérhető.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 8 hónapja és 6 napja

Tommy írta:
Diablo IV-ig lesz mivel kihúzni. mosolygó smiley
Ugyanez jutott eszembe. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Diablo IV-ig lesz mivel kihúzni. mosolygó smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ezt én kihagyom.

válasz erre
Pathfinder: Wrath of The Righteous
20.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja