Advertisement

Már elérhető az Octopath Traveler II demója

2023. február 09.
4.8001
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Square Enix bejelentette, hogy a hamarosan megjelenő Octopath Traveler II-höz már elérhető egy ingyenes demó Switchre, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és PC-re - ebből az összes elért eredmény tovább vihető a teljes játékba.
Advertisement

Az Octopath Traveler II-ben a játékosok egy izgalmas utazásra indulnak Solistia világában, a fejlesztést ugyanaz a csapat végezte, mint a sokak által kedvelt első részt is, amely több, mint 3 millió példányban kelt el világszerte. Az új rész továbbfejleszti a széria ikonikus 2D látványvilágát, a fejlesztők szerint a játék története, karakterei és funkciói megfelelőek lesznek majd a sorozatba belépő új játékosoknak is.

A veterán játékosok örömére a második rész megőrzi az eredeti játék báját is, miközben felfedezik a világot és legyőzik az ellenségeket stratégiai, körökre osztott csatákban. A demó lehetővé teszi, hogy válasszunk mind a nyolc főszereplő közül és három órát játsszunk, a mentésünk pedig továbbvihető a teljes játékba, amely február 24-én jelenik meg.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Várós nagyon, hetekig el voltam az előzővel is!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ohh tényleg, ez is jön! Lehet hogy ez nekem most csúszik, sok időt igényelne a game.

válasz erre
Octopath Traveler II
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaKisember001 profilja