Magyarországon elmaradt a roham a Sony PSP-ért

2005. szeptember 04.
1.9641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Míg a Sony az USA-ban olyan kereslettel szembesült, hogy el kellett halasztania az európai bemutatót, Magyarországon elmaradt a nagy roham, van, aki még az előrendelt készülékért sem ment be.

A Sony vezető asztali konzol pozícióit kiterjeszteni hivatott, illetve a Nintendo piaci szektorának elhódítására készült modell eddig sikernek tűnik, képes összekapcsolni a PlayStation2 játékosokat a hordozható készülékekkel, és választ kínál az egyre erősebb mobilitási igényekre.

A Magyarországon PSP Value Pack néven forgalomba hozott csomag nem okozott tömeghisztériát. A kiszerelés a játékgép mellett tartalmaz egy igen szerény méretű, 32 MB-os Memory Stick Duo kártyát, akkut, tápegységet, fülhallgatót és tokot is. A majd 70 ezer forintos csomag szeptember 1-jétől kapható, ám mint azt a Budakalászi Elektroworld értékesítési szakembere elmondta, egyelőre igen szerény a kereslet. Az áruház összesen 5 előrendelést vett fel, melyből egyért másodikán még nem jelentkeztek. Ezenkívül, bár az üzlet bejáratánál pirossal nyomtatott nagyméretű kiírás emlékezet a PSP megjelenésének dátumára, az első két napban mindössze 3 darabot értékesítettek. Nem várható tehát, hogy hiánycikké válik a Sony újdonsága, egyedül ebben az áruházban 30 darabot tartanak raktáron.

Kapcsolódó linkek:
Sony Corporation
1 hozzászólás

Shade

13 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ja, hát ahol drágább és kevesebb a pénz egyértelmű, hogy nem fogy annyira. Itt a psp még csak olyan másfél éve lett nagy szám, aztán el is tűnt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaiPet profilja