Lightbox: A Starhawk egyjátékos módja 5-8 órás lesz

2011. május 17.
2.1691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A hír igaz, a csak néhány napja bejelentett Warhawk szellemi örököse, a jövőbeli harcszíntereken játszódó Starhawk single-je mintegy 5-8 órát ragad el csupán az életünkből, s ezt maga Dylan Jobe, a Lightbox Interactive (az egykori Incognito) fejese tette közzé, aki szerint "manapság minden lövöldözős játék 5-8 között mozog".

Való igaz, kedves Dylan, ámbár ennek nem feltétlenül kéne követendő példaként állnia a játékfejlesztők és kiadók előtt... Ez van, fiúk-lányok, készüljetek fel egy újabb akciójátékra, ami mellé egy zacskó sós mogyoró is bőven elég lesz.

"Manapság minden lövöldözős játék 5-8 óra között mozog, a kijátszáshoz szükséges időtől függően. Ebben a tartományban leszünk" - felelte Jobe, mikor rákérdeztek a single-player hosszúságára.

"Néha előfordul egy kis aggodalom, amikor egy srác a médiából azt mondja, hogy 'Úristen, ez túl rövid egy single-player-hez'. Én nem így látom."

"Például, ha elejétől a végéig kijátszod a lövöldözős játékot, és újrajátszod, nagyjából ugyanazt az élményt kapod. Játszgatsz a Halo-val mercenary módban, vagy akármi. Nehezebb lesz, de még mindig ugyanaz az élmény lesz."

Meglehet, uram, de az első alkalom sokat nyom a latba - szerintem korántsem mindegy, hogy 5, vagy 10 órán keresztül nyújt-e önfeledt szórakozást egy új akciójáték, esetünkben egy Starhawk, ami mellesleg 2012-re várható PlayStation 3-ra.
2 hozzászólás

marco

13 éve, 10 hónapja és 16 napja

Az nem sok...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 16 napja

SZÉGYEN! Ez mi? Ezért fizessek?röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja