Lightbox: A Starhawk egyjátékos módja 5-8 órás lesz

2011. május 17.
2.1371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A hír igaz, a csak néhány napja bejelentett Warhawk szellemi örököse, a jövőbeli harcszíntereken játszódó Starhawk single-je mintegy 5-8 órát ragad el csupán az életünkből, s ezt maga Dylan Jobe, a Lightbox Interactive (az egykori Incognito) fejese tette közzé, aki szerint "manapság minden lövöldözős játék 5-8 között mozog".

Való igaz, kedves Dylan, ámbár ennek nem feltétlenül kéne követendő példaként állnia a játékfejlesztők és kiadók előtt... Ez van, fiúk-lányok, készüljetek fel egy újabb akciójátékra, ami mellé egy zacskó sós mogyoró is bőven elég lesz.

"Manapság minden lövöldözős játék 5-8 óra között mozog, a kijátszáshoz szükséges időtől függően. Ebben a tartományban leszünk" - felelte Jobe, mikor rákérdeztek a single-player hosszúságára.

"Néha előfordul egy kis aggodalom, amikor egy srác a médiából azt mondja, hogy 'Úristen, ez túl rövid egy single-player-hez'. Én nem így látom."

"Például, ha elejétől a végéig kijátszod a lövöldözős játékot, és újrajátszod, nagyjából ugyanazt az élményt kapod. Játszgatsz a Halo-val mercenary módban, vagy akármi. Nehezebb lesz, de még mindig ugyanaz az élmény lesz."

Meglehet, uram, de az első alkalom sokat nyom a latba - szerintem korántsem mindegy, hogy 5, vagy 10 órán keresztül nyújt-e önfeledt szórakozást egy új akciójáték, esetünkben egy Starhawk, ami mellesleg 2012-re várható PlayStation 3-ra.
2 hozzászólás

marco

12 éve, 6 hónapja és 12 napja

Az nem sok...

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 12 napja

SZÉGYEN! Ez mi? Ezért fizessek?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt