Létrehoztak egy alapot, hogy támogassák a független játékfejlesztőket

2023. február 18.
34.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Gamedev Fund készen áll az európai uniós fejlesztőcsapatok támogatási kérelmeinek befogadására, a pályázati alap azért jött létre, hogy hozzájáruljon az ígéretes prémium PC-s és konzolos játékok sikeréhez és segítsék az indie fejlesztőket.

A Gamedev Fund amellett, hogy finanszírozást biztosít a prémium indie címek számára, egyre több mentorral is rendelkezik, akik szívesen osztanak meg tanácsokat és adnak útmutatást a sikeres játékfejlesztéshez és bevezetéshez. A csapat folyamatosan bővül, hogy a játékfejlesztőket összehozzák az iparág releváns embereivel, akik segíthetnek nekik a sikerben.

Vytautas Dobilas, a Gamedev Fund társalapítója így fogalmazott:

A Gamedev Fund a játékipar veteránjainak azon kívánságából született, hogy visszaadjanak a közösségnek. Azt vettük észre, hogy az iparágban eltöltött sokéves tapasztalat után az emberben elkezd kialakulni ez a belső késztetés, hogy megossza a tudását és segítsen másoknak a sikerben.


Dobilas hozzátette, tudnak azonosulni a játékfejlesztőkkel, megértik az igényeiket és azt, hogy milyen érzés egy alapító cipőjében lenni. Tudják, hogy mekkora kihívás finanszírozást szerezni az indie játékokhoz, ezért fogtak össze és gyűjtöttek össze forrásokat, hogy támogassák a csapatokat. Azok a fejlesztők, akik már rendelkeznek demóval, itt jelentkezhetnek.
5 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

A vége úgyis a nyerészkedés lesz. Mindig az?

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ez már valami! Nagyon jó kezdeményezés!

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ez de komoly!

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Az igen! meglepett smiley De király!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

De ****a projekt!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja