Advertisement

Letartóztatták a GTA VI kiszivárogtatásával gyanúsított hackert

2022. szeptember 23.
36.2331
Mikee profilja, adatai
Mikee
A londoni rendőrség Twitteren számolt be arról, hogy előzetes letartóztatásba helyezték a 17 éves fiatalt, akinek köze lehet a GTA VI felvélteleinek a kiszivárogtatásához és az Uber belső rendszerének a feltöréséhez.
 

Az elmúlt hét minden tekintetben a GTA VI körül forgott. A kiszivárgott felvételek után rögtön felgyorsultak az események, a Rockstar Games azonnal megpróbálta eltávolítani az idő előtt kiszivárgott anyagot, emellett az FBI is beszállt a nyomozásba, ami úgy tűnik, hogy hamar eredményre vezetett.

Rendőrségi beszámolók szerint az érintett személy egy 17 éves oxfordshire-i tinédzser, aki a Lapsus$ hackercsoport tagjaként tevékenykedett, a GTA VI kiszivárogtatása mellett a személyszállító vállalkozás, az Uber belső rendszerét is ő törte fel nemrégiben.

A hírt a City of London Police Twitter oldala osztotta meg, a hacker jelenleg előzetes rendőrségi őrizetben van. Várhatóan további részleteket is megtudunk majd az ügyről, minden bizonnyal a rendőrség és az FBI is hivatalos közleményben fog beszámolni az esetről, ami az egyik legnagyobb szivárgásként fog bevonulni a gamer történelembe.

7 hozzászólás

Tommy

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ügyes gyerek bakker.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Uhh bakker, ilyen fiatalon jól belenyúlt a lecsóba.

válasz erre

muki

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Sittről nehezebb lesz már kihekkelnie magát...

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

De kíváncsi leszek a fejleményekre...

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Koránál fogva, gondolom olyan kegyetlen nagy büntetést nem kap majd. Viszont komoly problémákra hívta fel a figyelmet olyan cégeknél, ahol tré ha sikerül betörni a rendszerbe. Biztos melója lesz.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

Az kemény hogy egy 17 éves srác beszopat egy Rockstart!

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 hete és 3 napja

De kiváncsi leszek mi lesz vele.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja